9.8 C
Județul Dolj
18 octombrie, 2024

Un bărbat neidentificat a fost găsit mort într-un parc din Craiova. Polițiștii au deschis o anchetă

Poliţiştii din Dolj au deschis o anchetă după ce un bărbat neidentificat a fost găsit mort, marţi, 8 octombrie, într-un parc din Craiova. Trupul bărbatului a fost transportat la morgă pentru a fi făcută necropsia şi a fi stabilită cauza decesului, transmite Agerpres.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, marţi, cu privire la faptul că, în zona „Parcul Mureş” din Craiova, o persoană a fost găsită decedată.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, împreună cu specialişti criminalişti, fiind găsit găsit cadavrul unui bărbat, momentan neidentificat. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Ei continuă cercetările pentru a stabili identitatea bărbatului, dar şi pentru a afla cum şi-a pierdut viaţa.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/un-barbat-neidentificat-a-fost-gasit-mort-intr-un-parc-din-craiova-politistii-au-deschis-o-ancheta-2960919

Ultimă oră

Același autor