5.1 C
Județul Dolj
19 aprilie, 2024

Accident de muncă în clădirea Palace a Primăriei Craiova. O femeie, preluată de medici, după ce a căzut de pe o schelă

16 mai 2023, 13:02

Accident de muncă în clădirea Palace a Primăriei Craiova. O femeie, preluată de medici după ce a căzut de pe o schelă

Un accident de muncă s-a produs pe şantierul de la clădirea Palace a Primăriei Craiova.

O femeie în vârstă de 49 de ani, din municipiul Craiova, care lucra ca zugrav în cadrul societăţii comerciale care reabilitează sediul Palace al Primăriei Craiova, a ajuns, marţi, la spital după ce a căzut de pe o schelă în interiorul clădirii.

Potrivit IPJ Dolj, femeia s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut de la o înălţime de 1,3 metri, fiind preluată de un echipaj SAJ Dolj şi transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. ‘La data de 16 mai 2023, la ora 09:45, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada A.I. Cuza, o femeie ar fi căzut de pe o schelă. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au constatat că o femeie în vârstă de 49 de ani, din municipiul Craiova, zugrav în cadrul unei societăţi comerciale, în timp ce se afla pe o schelă în interiorul unei clădiri de pe strada A.I. Cuza, din municipiul Craiova, s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut de la o înălţime de 1,3 metri’, precizează IPJ Dolj.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

16 mai 2023, 13:54

Sursa: https://www.dcnews.ro/accident-de-munca-in-cladirea-palace-a-primariei-craiova-o-femeie-preluata-de-medici-dupa-ce-a-cazut-de-pe-o-schela_916384.html

Ultimă oră

Același autor