19.8 C
Județul Dolj
8 septembrie, 2024

Accident spectaculos pe DN 6, în judeţul Dolj – Şoferul unui TIR a intrat pe contrasens unde a lovit două vehicule / Două persoane au fost rănite / Momentul impactului, surprins în imagini – VIDEO

astăzi, 18:42

Şoferul unui TIR a intrat pe contrasens, pe DN 6, în judeţul Dolj, unde a lovit două vehicule. În urma impactului, bărbatul care a provocat accidentul şi încă un şofer au fost răniţi.

VIDEO – Facebook / Accidente.ro

Momentul impactului care a avut loc pe DN 6, în comuna Brădeşti, judeţul Dolj, a fost surprins în imagini.

Se vede cum TIR-ul intră pe contrasens unde loveşte o maşină, care, cel mai probabil aştepta să facă stânge şi apoi întră într-un alt vehicul.

”Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi care au stabilit că un bărbat de 53 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, nu ar fi păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul ce circula în faţa, a intrat pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Craiova şi un autoturism condus de o femeie de 38 de ani, din comuna Brădeşti”, a transmis IPJ Dolj.

În urma evenimentului rutier, cei doi bărbaţi de 53 şi 59 de ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/accident-spectaculos-pe-dn-6-in-judetul-dolj-soferul-unui-tir-a-intrat-pe-contrasens-unde-a-lovit-doua-vehicule-doua-persoane-au-fost-ranite-momentul-impactului-surprins-in-imagini-video-1922404212002024071821665954

Ultimă oră

Același autor