17.6 C
Județul Dolj
29 martie, 2024

Bărbat arestat după ce a obligat o tânără să se prostitueze în Italia şi Germania

Un bărbat a fost arestat preventiv fiind acuzat că a forţat, prin exercitarea de acte de violenţă extremă, o tânără să se prostitueze în Italia şi Germania.

Arhivă site-uri escorting

CERCETAT PENTRU TRAFIC DE PERSOANE ŞI VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE

Poliţiştii şi procurorii DIICOT din Craiova au făcut săptămâna trecută trei percheziţii domiciliare, două în municipiul Craiova şi una în oraşul Filiaşi, în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi violenţă în familie.

Un bărbat din Filiaşi este bănuit că, în perioada octombrie 2021-decembrie 2022, ar fi racolat prin metoda Loverboy în scopul exploatării sexuale o tânără aflată în stare de vulnerabilitate, provenind dintr-o familie dezorganizată.

Bărbatul ar fi convins-o pe tânără să se mute la locuinţa sa, din oraşul Filiaşi, iar, după aproximativ cinci luni, ar fi dus-o în Italia, unde, prin inducere în eroare şi exercitarea de acte de violenţă extremă, ar fi obligat-o să practice prostituţia, sumele de bani astfel obţinute, între 40-350 de euro/zi, fiind însuşite de bărbat.

Ulterior, activitatea de exploatare a tinerei a continuat şi în Germania.

În luna decembrie 2022, cei doi au revenit în ţară, bărbatul continuând să exercite presiuni psihice şi fizice asupra femeii, iar, în 21 decembrie 2022, acesta i-ar fi provocat plăgi cu un obiect înţepător.

De asemenea, bărbatul ar fi ameninţat-o că îi va aplica noi lovituri cu obiectul înţepător, obligând-o în această modalitate să înghită 20 de comprimate de paracetamol.

În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate paşaportul şi certificatul de naştere al femeii.

Procurorul de caz din cadrul DIICOT Craiova a dispus reţinerea bărbatului, iar ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj a dispus, faţă de acesta, arestarea preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/barbat-arestat-dupa-ce-a-obligat-o-tanara-sa-se-prostitueze-in-italia-si-germania-21713232

Ultimă oră

Același autor