20.9 C
Județul Dolj
duminică, 14 august, 2022

Bărbat căutat de autorităţile franceze pentru comiterea mai multor infracţiuni, prins în Slatina

astăzi, 12:00

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, care era căutat de autorităţile franceze pentru comiterea mai multor infracţiuni, între care contrabandă şi spălare de bani, a fost prins în Slatina.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, marţi, că poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în executare un mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din Franţa, pe numele unui bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Coteana, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni.

Astfel, poliţiştii l-au prins pe bărbat în municipiul Slatina.

„Conform mandantului european de arestare, bărbatul este bănuit de deţinere în grup organizat de tutun fabricat fără documente justificative legale, import prin contrabandă şi în grup organizat de produse din tutun fabricat, deţinere în grup organizat de marfă prezentată sub o marcă contrafăcută, imigraţie ilegală, spălare de bani în formă agravată – participare în grup organizat la o operaţiune de plasare, disimulare sau conversie a produsului unei infracţiuni şi spălare de bani – sprijin acordat în vederea justificării mincinoase a originii bunurilor sau veniturilor autorului unei infracţiuni de fraudă fiscală în formă agravată”, se arată în comunicat.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore. El a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/barbat-cautat-de-autoritatile-franceze-pentru-comiterea-mai-multor-infractiuni-prins-in-slatina-1922400021412022061220747973

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,036FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
12CititoriConectați-vă

Vaslui Plus