14.2 C
Județul Dolj
16 septembrie, 2024

Ciucă, după ce a vizitat o sală de sport nouă, în judeţul Dolj: Mă bucur să văd cum proiectele pe care le-am avizat din fruntea Executivului s-au finalizat şi cresc calitatea vieţii. Misiunea trasată primarilor liberali, atragerea de investiţii

astăzi, 20:56

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, după ce a vizitat o sală de sport nouă, în judeţul Dolj, că finanţarea de aproximativ un milion de euro pentru acest obiectiv a fost aprobată în mandatul său de premier. ”Mă bucur să văd cum proiectele pe care le-am avizat din fruntea Executivului s-au finalizat şi cresc calitatea vieţii în ţară. Misiunea pe care am trasat-o primarilor liberali pentru următorii patru ani este atragerea de investiţii”, a subliniat el.

Nicolae Ciucă a vizitat, sâmbătă, noua sală de sport din Rojişte, judeţul Dolj, o lucrare realizată prin Compania Naţională de Investiţii.

”Tinerii de aici au acum condiţii optime pentru a practica sporturi precum handbal, baschet, volei sau tenis, la standarde europene. Aprobarea finanţării de aproximativ un milion de euro a acestui proiect a fost dată în perioada în care eram premier. Mă bucur să văd cum proiectele pe care le-am avizat din fruntea Executivului s-au finalizat şi cresc calitatea vieţii în ţară. Misiunea pe care am trasat-o primarilor liberali pentru următorii patru ani este atragerea de investiţii”, a arătat fostul premier.

Sursa: https://www.news.ro/politic-intern/ciuca-dupa-vizitat-sala-sport-judetul-dolj-ma-bucur-vad-proiectele-le-avizat-fruntea-executivului-s-au-finalizat-cresc-calitatea-vietii-misiunea-trasata-primarilor-liberali-atragerea-investitii-1922405607222024092021725857

Ultimă oră

Același autor