10.3 C
Județul Dolj
25 aprilie, 2024

Detalii macabre în cazul crimei din Dolj, ascunse mai bine de un an. Ucigaşul a păstrat telefonul şi îi trimitea fiului mesaje, pretinzând că este mama lui

România a fost zguduită sâmbătă de o nouă crimă macabră, descoperită după 15 luni, după ce un bărbat şi-a ucis soţia care dorea să plece la muncă în Italia şi i-a îngropat trupul în curtea casei bătrâneşti. Acum ies la iveală mai multe detalii.

03 iul. 2022, 18:02

Timp de mai bine de un an, fiul Silviei a primit mesaje de pe numărul mamei lui, însă de fiecare dată când insista să vorbească cu ea la telefon apelul îi era respins. Exasperat de situaţie şi, la un moment dat bănuind că este ceva necurat la mijloc, acesta a anunţat vineri poliţia din Craiova că nu mai ştie nimic de mama lui de foarte mult timp. Ancheta a scos la iveală detalii macabre.

„ În continuarea activităţilor de căutare privind plecarea voluntară a numitei Albişoru Silvia, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, în urma investigaţiilor efectuate, au rezultat indicii rezolnabile privind săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

Astfel, cauza a fost preluată în anchetă proprie de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie”, a anunţat, sâmbătă, Poliţia Judeţeană Dolj.

„ În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la sfârşitul lunii aprilie 2021, în locuinţa comună din municipiul Craiova, femeia ar fi fost agresată de fostul soţ, agresiuni ce au condus la decesul acesteia. Ulterior, trupul femeii ar fi fost transportat în comuna Şimnicu de Sus unde ar fi fost îngropat. În noaptea de 01/02 iulie a.c., în comuna Şimnicu de Sus, s-a procedat la excavarea zonei, iar la o adâncime de 2 metri a fost găsit cadavrul unei persoane de sex feminin, în stare avansată de descompunere „, a precizat Poliţia.

În plus, poliţiştii au mai aflat că individul nu doar că a ascuns totul timp de un an, ci şi că tocmai el era cel care îi trimitea mesaje fiului victimei, pretinzând că este mama lui şi că e bine.

Sursa: https://www.romaniatv.net/detalii-macabre-in-cazul-crimei-din-dolj-ascunse-mai-bine-de-un-an-ucigasul-a-pastrat-telefonul-si-ii-trimitea-fiului-mesaje-pretinzand-ca-este-mama-lui_6625723.html

Ultimă oră

Același autor