23.1 C
Județul Dolj
29 martie, 2024

Distribuţie Oltenia, mesaj de avertizare către clienţi: Acordaţi o atenţie deosebită la operatorii de distribuţie

Distribuţie Oltenia îi avertizează pe cei din judeţele Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea în legătură cu persoanele care se recomandă a fi angajaţi ai operatorului de distribuţie sau ai partenerilor acestuia.

Distribuţie Oltenia le recomandă consumatorilor de energie din aria sa operaţională – judeţele Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea – să acorde atenţie sporită persoanelor care le vizitează locuinţele pentru servicii legate de alimentarea cu energie electrică.

Operatorii pot citi contoarele, le pot înlocui periodic, pot face sigilări sau pot monta contoare inteligente, pot derula acţiuni de prevenire şi combatere a racordărilor ilegale la reţeaua de distribuţie, pot remedia deranjamentele electrice, pot analiza sesizările consumatorilor, când acest lucru este necesar (exemplu: sesizări privind starea receptoarelor deteriorate, aflate după punctul de delimitare), pot depista şi elimina incidentele, pot restabili starea tehnică a reţelelor electrice şi pot face lucrări provizorii, în condiţii deosebite, dar pot face şi lucrări necesare realimentării cu energie electrică a consumatorilor.

„Important! Orice angajat al Distribuţie Oltenia sau al partenerilor are obligaţia de a prezenta legitimaţia şi ordinul de serviciu atunci când se deplasează la domiciliul consumatorilor pentru a efectua servicii energetice, înainte de a pătrunde în locuinţă. În situaţia în care persoanele în cauză nu pot dovedi că sunt reprezentanţi DEO, consumatorii nu ar trebui să le permită accesul în incintă şi nici eventuale intervenţii în reţea. Este important de precizat că angajaţii DEO sau ai partenerilor nu sunt autorizaţi şi nici nu trebuie să solicite sau să primească sume de bani de la consumatori”, informează Distribuţie Oltenia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/distributie-oltenia-mesaj-de-avertizare-catre-clienti-acordati-o-atentie-deosebita-la-operatorii-de-distributie-21704114

Ultimă oră

Același autor