9.2 C
Județul Dolj
18 aprilie, 2024

Doliu în Poliţia Română. Un ofiţer de 34 de ani de la Trupele Speciale ale IPJ Dolj, găsit mort

Un ofițer din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj şi-a pus capăt zilelor în subsolul blocului în care locuia. Descris drept o fire retrasă, tânărul de 34 de ani s-ar fi aflat în divorţ.

20 nov. 2021, 21:40

Doliu în Poliţia Română. Un ofiţer al SAS Dolj s-a sinucis, fiind găsit fără suflare, în subsolul blocului în care locuia.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că bărbatul de 34 de ani avea probleme în familie. Tânărul era o fire retrasă, ar fi fost în plin divorţ, însă nu ar fi vorbit nu nimeni despre perioada grea prin care trecea, scrie

Mihai Olaru lucra în cadrul IPJ Dolj de zece ani. În luna septembrie, ofiţerul se transferase la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, la departamentul pirotehnic. În urmă cu câteva zile, a cerut câteva zile de concediu, conform

Doliu în Poliţia Română. Un ofiţer de la Trupele Speciale ale IPJ Dolj, găsit mort. Mama tânărului a dat alarma

Speriată, mama bărbatului a fost cea care a sesizat că ar fi ceva în neregulă pe motiv că nu-şi găsea fiul de două zile

„Mama ofiţerului a spus că fiul ei este de negăsit, îl sună încontinuu şi nu răspunde. Cei doi locuiau împreună”, au povestit colegii poliţistului.

Sâmbătă, trupul neînsuflețit al ofiţerului a fost găsit în subsolul blocului, existând indicii că s-ar fi otrăvit.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

„Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul nu prezintă urme de violență pe corp. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Clinic Municipal Filantropia, fiind dispusă efectarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Sursa: https://www.romaniatv.net/doliu-in-politia-romana-un-ofiter-de-la-trupele-speciale-ale-ipj-dolj-gasit-mort_5995013.html

Ultimă oră

Același autor