24.8 C
Județul Dolj
16 iulie, 2024

Dolj: Doi bărbaţi au fost agresaţi de doi tineri într-o parcare / Rănile suferite le-au pus viaţa în pericol / Agresorii au fost reţinuţi

astăzi, 10:59

Doi bărbaţi au fost agresaţi de doi tineri într-o parcare din judeţul Dolj, iar anchetatorii au stabilit că rănile suferite de aceştia le-au pus viaţa în pericol. Agresorii au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că poliţişti din cadrul Secţiei nr.9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi cu privire la faptul că doi bărbaţi, de 25 şi 29 de ani, din comuna Unirea, au fost agresaţi fizic de doi tineri de 22 şi 23 de ani, din localitate.

“Din cercetările efectuate s-a stabilit că în seara zilei de 08 februarie, cele două victime, în timp ce se aflau într-o parcare din localitatea Unirea, ar fi fost agresate fizic (lovite cu un obiect contondent şi obiect tăietor-înţepător) de către cei doi tineri de 22 şi 23 de ani”, au transmis poliţiştii.

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijri medicale.

“În urma examinării medico-legale, s-a stabilit că victimele prezintă leziuni traumatice care le-au pus viaţa în primejdie”, a menţionat sursa citată.

Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru tentativă la omor calificat şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/dolj-doi-barbati-au-fost-agresati-de-doi-tineri-intr-o-parcare-ranile-suferite-le-au-pus-viata-in-pericol-agresorii-au-fost-retinuti-1922405910002024021021488463

Ultimă oră

Același autor