19.8 C
Județul Dolj
27 iulie, 2024

Filmul atacului sângeros din Drobeta-Turnu Severin, unde un elev olimpic și-a înjunghiat fosta iubită, apoi a încercat să-și ia viața

Atacul violent din Drobeta-Turnu Severin, unde un tânpr de 16 ani și-a înjunghiat fosta iubită și apoi a încercat să își ia viața, a șocat întreaga comunitate, mai ales că agresorul este elev la unul dintre cele mai bune licee din oraș și este olimpic.

Starea tinerei de 17 este una stabilă, fiind internată la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta-Turnu Severin.

Minorul de 16 ani a fost, ieri după-amiază, transferat la o unitate medicală de pe raza județului Dolj, acolo unde a fost operat de o echipă de chirurgi.În acest moment, este internat pe Secția ATI de Chirurgie Pediatrică, unde primește tratament de reanimare și este supravegheat permanent.

Recomandare din top articole

Tânărul de 16 ani ani a plecat, vineri, mai devreme de la școală și a plănuit să o înjunghie pe fosta lui parteneră. El a urmărit-o mai mulți km, iar la un moment dat, a scos cuțitul și a înjunghiat-o în plină stradă. În sprijinul tinerei, au sărit mai mulți oameni și au urcat-o într-un taxi care a transportat-o la spital.

Imediat după acest incident, tânărul a decis să se înjunghie la rândul său. La fața locului, s-au deplsat echipe multiple medicale, dar și polițiști pentru cercetări.

În același timp, cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, iar tânărului i vor fi prelevate probe de sânge pentru a se stabili dacă înainte de acest incident a consumat sau nu substanțe interzise.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/film-atac-sangeros-drobeta-turnu-severin-elev-olimpic-fosta-iubita-injunghiata-701802.html

Ultimă oră

Același autor