21.7 C
Județul Dolj
28 martie, 2024

Fiul unui deputat a fost bătut și tâlhărit în tramvai. Trecătorii au privit îngroziți, dar nimeni nu a intervenit

Un fiu de deputat a fost bătut și tâlhărit în tramvai, în Craiova, județul Dolj. Oamenii legii fac cercetări în acest caz.

18 mai 2023, 09:27

Doi adolescenți de 15 ani au fost victimele unui grup de alți 4-5 tineri, care i-au bătut și tâlhărit în tramvai. Una dintre victime e fiul unui deputat AUR, potrivit informațiilor

Incidentul s-a petrecut miercuri seara, iar polițiștii Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați.

Citește și

Scandalul între mai mulți tineri care se aflau într-un tramvai a avut loc miercuri seara, fiind sesizați polițiștii Secției 3 Poliție Craiova.

Tatăl unuia dintre băieții agresați a fost cel care a sesizat faptele, declarându-le polițiștilor că fiul său și un coleg de clasă al acestuia, ambii de 15 ani, în timp ce se aflau într-un tramvai, pe strada Calea București, ar fi fost agresați de un grup de 4-5 tineri ce se aflau de asemenea în tramvai.

În urma conflictului, unuia dintre băieți i-a fost spart ceasul de la mână, iar celui de-al doilea i-ar fi fost sustrasă suma de 5 lei.

Oamenii legii fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

Sursa: https://www.romaniatv.net/fiul-unui-deputat-a-fost-batut-si-talharit-in-tramvai-trecatorii-au-privit-ingroziti-dar-nimeni-nu-a-intervenit_7477361.html

Ultimă oră

Același autor