14.5 C
Județul Dolj
18 aprilie, 2024

Ieşire revoltătoarea a unui preot din Dolj. Ar fi incendiat mai multe morminte, după ce familiile nu au plătit taxa pe locul de veci

Cetăţenii din localitatea doljeană Podari vin cu acuzaţii grave la adresa preotului. Familia unei tinere decedate, înmormântată în urmă cu 3 luni, susțin că preotul ar fi incendiat trei morminte.

18 aug. 2021, 17:33

Ieşire revoltătoarea a unui preot din Dolj. Motivul răzbunării ar fi faptul că familia nu a mai plătit taxa pentru locul de veci, în valoare de 500 de lei. Preotul neagă toate acuzațiile care i se aduc și spune că nici nu îi cunoaște pe cei care au depus plângere împotriva lui.

Rudele fetei decedate spun că părintele ar fi avut un conflict cu alți localnici. Totuși, preotul neagă orice fel de acuzații, susținând că nici măcar nu cunoaște familiile care aveau rude îngropate în acele locuri de veci.

O femeie aflată în cimitir ar fi surprins o astfel de scenă. Aceasta susține că preotul ar fi cerut o brichetă si ca ar fi incendiat trei morminte.

Familia penticostală spune că ar fi vorba despre o răzbunare din partea preotului. Oamenii nu au achitat taxa pentru locul de veci și de aici ar fi pornit totul. Autoritățile au deschis dosar penal pentru profanare de cadavre sau morminte.

Furtunile au făcut ravagii în ţară: Cimitir devastat de vântul puternic, trenuri întârziate şi copaci smulşi din rădăcini

au făcut ravagii în ţară. În judeţul Gorj un cimitir a fost devastat de furtună, iar mai multe case au rămas fără acoperiş. De asemenea, mai multe trenuri au avut întârzieri după ce copacii au fost smulşi din rădăcini şi au căzut pe liniile de cale ferată.

Furtunile au făcut ravagii în ţară. Un cimitir a fost devastat de furtună. Crucile au fost distruse, iar unele SICRIE au fost scoase din pământ din cauza unor copaci care au fost rupţi cu rădăcini cu tot.

Angajații ISU Gorj au intervenit în 11 localități pentru a înlătura acoperișurile căzute, copacii căzuți pe carosabil, cablurile de curent și stâlpi de curent căzuți pe carosabil.

Sursa: https://www.romaniatv.net/iesire-revoltatoarea-a-unui-preot-din-dolj-ar-fi-incendiat-mai-multe-morminte-dupa-ce-familiile-nu-au-platit-taxa-pe-locul-de-veci_5729583.html

Ultimă oră

Același autor