14.2 C
Județul Dolj
16 septembrie, 2024

Incendiu puternic într-o zonă comercială, în Craiova

21.08.2024 08:38

21.08.2024 07:24

FOTO: Pixabay

Un incendiu puternic a cuprins o zonă comercială aglomerată din Craiova.

Un incendiu puternic în Craiova, unde focul a izbucnit într-o zonă comercială, cu magazine lipite unele de altele, astfel că flăcările s-au răspândit cu repeziciune, transmite Digi 24.

”Se intervine cu patru autospeciale cu apă și spumă, în acest moment, la un incendiu care a cuprins mai multe spații comerciale dintr-un cartier din Craiova. Se intervine cu mai mulți pompieri, nu se cunoaște cauza producerii acestui incendiu, nu se cunoaște de altfel nici dacă sunt victime în acest moment, pentru că misiunea este în dinamică. Se pare că focul a pornit de la unul dintre magazine unde exista un cuptor cu lemne”, a transmis reporterul Elena Alexandru.

Potrivit acestuia, în zonă sunt mai multe blocuri, dar, ”în acest moment focul nu a ajuns în zona de blocuri, ci doar a cuprins aceste spații comerciale”. Mai mult decât atât, pompierii deja au suplimentat cu încă două autospeciale, ”pentru că în momentul în care s-a produs acest incendiu două autospeciale s-au deplasat la fața locul,însă pompierii au cerut și ajutorul altor colegi”.

”Incendiu magazin zona Pui pe Jar în municipiul Craiova, str George Enescu. Se intervine cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă. Sosiți la locul intervenției, pompierii au constatat că incendiul se manifesta cu violență la patru spații comerciale, existând posibilitatea de propagare la vecinătăți datorită faptului că spatiile comerciale sunt lipite”, a transmis ISU Dolj, citat de

Reamintim că acesta nu este primul incident care a afectat un magazin Pui la Jar. Astfel, în august 2023, dar și martie 2020, Pui la Jar din Galați a luat foc, ambele evenimente având loc în plină zi. În 2020, locația a fost distrusă aproape în totalitate, fără victime, potrivit

Știre în curs de actualizare….

Sursa: https://www.dcnews.ro/incendiu-puternic-intr-o-zona-comerciala-in-craiova_969116.html

Ultimă oră

Același autor