21.5 C
Județul Dolj
10 iunie, 2023

Luare de ostatici în Dolj. Un bărbat şi-a sechestrat soacra şi soţia

Luare de ostatici în Dolj. Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Dolj, este acuzat că şi-a sechestrat soacra şi soţia în apartament. Poliţiştii au reuşit să le elibereze pe cele două femei, după ce au intrat în apartamentul de la etajul 1 pe geam.

07 iun. 2021, 11:05

Luare de ostatici în Dolj. Poliţiştii au fost alertaţi că cele două femei sunt ţinute cu forţa în apartament de un vecin.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 54 ani, din Craiova, cu privire la faptul că un bărbat îşi ţine soţia şi soacra închise în locuinţă şi nu le permite să iasă afară. La faţa locului au fost direcţionate imediat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova care au stabilit că un bărbat de 60 ani, din Craiova, refuză să deschidă uşa apartamentului de pe Strada Revoluţiei, din Craiova, pentru a permite soţiei şi soacrei sale să iasă afară”, informează IPJ Dolj.

La faţa locului s-au deplasat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, precum şi un echipaj din cadrul I.S.U. Dolj, iar forţele de ordine au luat hotărârea să pătrundă în locuinţă.

„Astfel, cu ajutorul unei scări, poliţiştii au reuşit să pătrundă în locuinţa situată la etajul 1, pe o fereastră a apartamentului. Din fericire, intervenţia s-a finalizat cu succes, iar persoanele implicate nu au suferit vătămări corporale. Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti şi condus la sediul secţiei pentru audieri, în vederea stabilirii situaţiei de fapt. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză, în cursul nopţii de 5/6 iunie a.c., le-ar fi agresat fizic pe cele două femei”, mai transmit reprezentanţii IPJ Dolj.

Deşi poliţiştii au întocmit formularul de evaluare a riscului, cele două femei s-au opus emiterii unui ordin de protecţie provizoriu. Oamenii legii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate şi violenţă în familie, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Bărbatul a fost transportat la un spital de specialitate, în vederea efectuării unui consult medical, unde a rămas internat.

Sursa: https://www.romaniatv.net/luare-de-ostatici-in-dolj-un-barbat-si-a-sechestrat-soacra-si-sotia_5545563.html

Ultimă oră

Același autor