15.1 C
Județul Dolj
24 aprilie, 2024

Maşini strivite de un TIR într-un cumplit accident în Ţânţăreni. Fetiţă în stare critcă, preluată de un elicopter SMURD

Trei maşini au fost strivite de un TIR, într-un cumplit accident produs, astăzi, în Ţânţăreni, judeţul Gorj. O fetiţă în stare critică a fost preluată de un elicopter SMURD.

Sursa foto: Facebook

„În acest moment intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgentă generată de un accident rutier produs pe raza localităţii

, în care au fost implicate trei autoturisme şi un autotren.

La faţa locului s-au deplasat 3 autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul ISU Gorj, 3 ambulanţe din cadrul SAJ Gorj, precum şi o ambulanţă SMURD din cadrul ISU Dolj şi o ambulanţă din cadrul SAJ Dolj.

Echipajele sosite la faţa locului au constatat că în urma accidentului 4 persoane au suferit leziuni.

Este vorba despre un băieţel în vârstă de 10 ani, conştient, care a fost preluat de echipajul SMURD şi transportat la Spitalul din Filiași, o fetiţă în vârstă de 11 ani, stare de inconştienţă, cu funcţii vitale, pentru care a fost solicitat elicopterul SMURD din cadrul punctului aeromedical Craiova, o femeie în vârstă de 36 de ani, conştientă, transportată la Spitalul din Craiova, iar bărbatul, în vârstă de 32 de ani a suferit leziuni minore şi a refuzat să fie transportat la spital”, se arată într-o informare iniţială.

Citeşte şi:

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/masini-strivite-tir-accident-tantareni-gorj-copii-elicopter-smurd-669019.html

Ultimă oră

Același autor