12.8 C
Județul Dolj
29 martie, 2024

O tânără a profitat de durerea unei femei, în cimitirul din Craiova, şi i-a furat geanta în care se aflau 20.000 de lei

O tânără în vârstă de 19 ani a profitat de durerea unei femei, în cimitirul din Craiova, şi i-a furat geanta în care aceasta avea bani şi bunuri în valoare de 20.000 de lei.

Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Mediafax Foto

Polițiști din Craiova au fost sesizați în 25 februarie de o femeie de 69 de ani, din comuna Podari, că, în timp ce se afla în incinta unui

, din municipiul Craiova, persoane necunoscute i-ar fi furat geanta în care se aflau bani, bijuterii și trei telefoane mobile.

În acest fel, prejudiciul ar fi fost de aproximativ 20.000 de lei.

Trei zile mai târziu, polițiștii au fost sesizați de o altă femeie, de 40 de ani, despre faptul că, în timp ce se afla într-o unitate medicală privată, o tânără ar fi sustras o sumă de bani, respectiv suma de 131 de lei.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat-o pe tânăra de 19 ani, banii fiind recuperați.

În continuarea cercetărilor, polițiștii Secției 2 Poliție Craiova au pus în executare miercuri un mandat de percheziție domiciliară, în Craiova, la locuința tinerei de 19 ani, unde au fost identificate și recuperate aproximativ 90% din bunurile sustrase din cimitir, potrivit Mediafax.

Tânăra a fost reținută pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (două acte materiale), fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. Joi, tânăra va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/tanara-femeie-cimitir-craiova-furat-geanta-20000-lei-667348.html

Ultimă oră

Același autor