11.2 C
Județul Dolj
29 aprilie, 2024

PUSL, lovitură pentru Forța Dreptei: încă o filială județeană absorbită de umaniști

Forța Dreptei primește o lovitură dură în Oltenia, acolo unde partidul pierde o filială importantă. Organizația Dolj a Forței Dreptei s-a alăturat PUSL, au anunțat umaniștii.

„Partidul Umanist Social Liberal anunță înscrierea în rândurile sale a membrilor marcanți ai Forței Dreptei de la nivelul județului Dolj și al Municipiului Craiova în organizația PUSL, în frunte cu secretarul general al organizației,

Alături de colegii săi, acesta a decis să se alăture echipei PUSL, aducând cu sine experiența sa, precum și angajamentul pentru valorile umaniste. Împreună, vom continua să muncim pentru promovarea principiilor umaniste, asigurând un viitor mai bun pentru toți românii. Gestul politic al liberalilor doljeni confirmă faptul că românii nu mai pot fi păcăliți de fragilitatea unor construcții precum cea girată de USR și PMP, arătând că așa numitul „pol de dreapta” este un demers sortit eșecului.

În lumina coerenței ideologice și a responsabilității asumate, aceea de partid al armoniei, respectului și normalității, al faptelor și nu al vorbelor, de liant onest și legitim între celelalte forțe politice de la nivel local și național, Partidul Umanist Social Liberal reconfirmă deschiderea sa pentru colaborarea cu profesioniști dedicați, care împărtășesc viziunea pentru o societate justă, echitabilă și orientată către progresul durabil, în spiritul valorilor perene ale ființei umane: Demnitate, Onoare și Curaj”, spune PUSL într-un comunicat de presă.

Pentru Forța Dreptei este o veste și mai proastă în condițiile în care celălalt partid al Alianței, PMP, are probleme juridice, fiind scindat între grupurile conduse de Cristian Diaconescu, respectiv Eugen Tomac.

Sursa: https://jurnalul.ro/stiri/politica/pusl-forta-dreptei-filiala-judeteana-absorbita-umanisti-954903.html

Ultimă oră

Același autor