18.1 C
Județul Dolj
17 mai, 2024

Scandal între mai multe persoane, într-o locuinţă din Craiova/ Un tânăr de 23 de ani a ajuns la spital, iar un adolescent de 18 ani a fost reţinut

astăzi, 11:05

Un scandal între mai multe persoane a avut loc într-o locuinţă din Craiova, un tânăr de 23 de ani fiind transportat la spital în urma conflictului. Un adolescent de 18 ani a fost reţinut.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat, marţi, că un tânăr de 18 ani din Craiova a fost reţinut pentru 24 de ore pentru lovire sau alte violenţe.

Poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă seara, de o femeie de 46 de ani despre faptul că într-o locuinţă de pe Aleea Călugăreni din Craiova are loc un conflict între mai multe persoane.

”Din cercetări s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani, din Craiova, s-ar fi deplasat la locuinţa unui bărbat de 47 de ani, unde, în urma unui conflict spontan, l-ar fi agresat fizic pe acesta. În sprijinul bărbatului ar fi intervenit fiul său, de 18 ani, care l-ar fi lovit pe tânăr, în zona abdominală, cu un obiect tăietor-înţepător. În urma evenimentului, tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat poliţiştii.

Adolescentul de 18 ani a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea emiterii unei măsuri preventive.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/scandal-intre-mai-multe-persoane-intr-o-locuinta-din-craiova-un-tanar-de-23-de-ani-a-ajuns-la-spital-iar-un-adolescent-de-18-ani-a-fost-retinut-1922400530302024041121576246

Ultimă oră

Același autor