10.9 C
Județul Dolj
25 aprilie, 2024

Situație disperată pentru locuitorii din satul Basarabi, județul Dolj. Trei autoturisme și mașina de gunoi au rămas blocate în gropi de un metru

Publicat: 15/01/2023, 16:31

Situație disperată pentru locuitorii unui sat ce aparține municipiului Calafat din județul Dolj. După ce a plouat timp de trei zile în continu, oamenii s-au trezit cu cratere pe stradă ce măsoară și un metru. Trei autoturisme și mașina de gunoi au rămas blocate acolo.

„Ne este teamă să mergem pe stradă. Mai ales ne temem pentru cei mici când vin de la școală că pot cădea în aceste gropi” , spune un localnic.

Ca să mergi pe străzile din Basarabi în ultimele zile a devenit destul de riscant și asta pentru că nicio groapă din cele formate în urma ploilor nu este semnalizat. Mai multe mașini deja au căzut aici și chiar mașina de salubritate. Cu două tractoare au reușit să o scoată.

Autoritățile spun că aici se lucrează mai bine de un an la introducerea de apă și canalizare, dar merge greu lucrarea deoarece nu sunt suficiente utilaje.

Lucrarea ar trebui finalizată în acest an când toate străzile de aici ar trebui reabilitate după introducerea de

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

21 Mar, 01:29

Marius Tucă Show –

21 Mar, 01:16

Știri externe –

21 Mar, 00:59

Ultima oră

21 Mar, 00:42

Știri –

21 Mar, 00:19

Sport –

21 Mar, 00:09

Sursa: https://www.gandul.ro/stiri/situatie-disperata-pentru-locuitorii-din-satul-basarabi-judetul-dolj-trei-autoturisme-si-masina-de-gunoi-au-ramas-blocate-in-gropi-de-un-metru-19908469

Ultimă oră

Același autor