10.9 C
Județul Dolj
26 aprilie, 2024

Teleorman: 9 persoane reţinute după ce ar fi înşelat firme de asigurări

Nouă persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 42 de ani au fost reţinute luni de poliţiştii din Teleorman, fiind cercetate pentru că ar fi înşelat firme de asigurări obţinând ilegal despăgubiri pentru accidente.

54 afișări

Poliţiştii din Teleorman au făcut luni 23 de percheziţii domiciliare în judeţele Teleorman, Olt, Dolj şi în municipiul Bucureşti şi au pus în aplicare 25 de mandate de aducere, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru înşelăciune, tentativă la înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals în declaraţii.

În perioada 2021-2022, persoanele bănuite, prin falsificarea unor înscrisuri sub semnătură privată, ar fi atestat date nereale privind producerea unor accidente rutiere, inducând şi menţinând în eroare societăţi de asigurare, în scopul obţinerii, în mod injust, a despăgubirii.

Valoarea prejudiciului cauzat este estimată la 160.000 de lei.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate înscrisuri, telefoane mobile, suporturi de stocare a datelor informatice şi 6 cartuşe de muniţie deţinute fără drept.

În urma administrării probatoriului, faţă de 9 persoane bănuite, cu vârste cuprinse între 21 şi 42 de ani, a fost dispusă reţinerea, pentru 24 de ore. Acestea vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiori de Vede cu propunerea de dispunere a unor măsuri preventive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/teleorman-9-persoane-retinute-dupa-ce-ar-fi-inselat-firme-de-asigurari-21713781

Ultimă oră

Același autor