9.8 C
Județul Dolj
24 aprilie, 2024

Un bărbat din Dolj este acuzat că și-a violat nepoata în vârstă de 9 ani

Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa: Shutterstock

Publicat: 17/12/2022, 15:29

Copila de doar nouă ani ar fi fost agresată sexual, în mai multe rânduri, de bunicul patern, în vârstă de 67 de ani. Micuța a povestit unui membru al familiei ce s-a întâmplat, iar acesta a sesizat poliția și a reclamat violul.

„În dimineața zilei de 16 decembrie a.c., polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Melinești au fost sesizați cu privire la faptul că, o minoră de nouă ani, din comuna Coțofenii din Față, ar fi fost violată de bunicul patern. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, iar în urma cercetărilor au stabilit că în noaptea de 13/14 decembrie a.c., bărbatul de 67 de ani, bunicul patern, la locuința acestuia din comuna Coțofenii din Față, ar fi exercitat acte de agresiune sexuală asupra nepoatei sale de 9 ani, în sensul că ar fi pipăit-o pe aceasta în zonele intime”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

„Bărbatul ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol, folosindu-se de deget”

“În noaptea de 14/15 decembrie, în aceeași locuință, prin constrângere și profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra, bărbatul ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol, folosindu-se de deget”, se mai arată în comunicatul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Bărbatul a fost condus la audieri, iar în urma probatoriului administrat polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și agresiune sexuală. El a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de sâmbătă, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Georgiana Stănescu este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din Craiova. În perioada 2005-2008 a fost corespondent Prima TV în judetele Dolj și Olt, iar din anul 2008 a fost corespondent al postului Realitatea TV. În anul

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Marius Tucă Show –

21 Mar, 01:16

Știri externe –

21 Mar, 00:59

Actualitate –

21 Mar, 00:42

Ultima oră

Știri –

21 Mar, 00:19

Sport –

21 Mar, 00:09

20 Mar, 23:46

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/un-barbat-din-dolj-este-acuzat-ca-si-a-violat-nepoata-in-varsta-de-9-ani-19893930

Ultimă oră

Același autor