10.9 C
Județul Dolj
25 aprilie, 2024

Un copil de 13 ani din Craiova a găsit pe stradă un portofel cu documente, carduri și bani și a mers direct la poliție

Gest nobil din partea unui copil de 13 ani din Craiova. Băiatul a găsit un portofel cu documente și bani pe stradă și, fără să stea pe gânduri, s-a dus direct la poliție. În scurt timp, cu ajutorul oamenilor legii, portofelul a ajuns la proprietarul de drept.

Alexandru se plimba miercuri pe stradă prin Craiova, când a văzut portofelul negru pe jos. În interior se aflau documente personale, mai multe carduri bancare și o generoasă sumă de bani, spun polițiștii. Fără să ezite, adolescentul a luat portofelul și s-a dus direct la sediul Secției 1 Poliție Craiova.

În baza documentelor găsite înăuntru, agenții de poliție au reușit să o contacteze pe proprietara de drept a bunului pierdut – o femeie de 47 de ani, tot din Craiova. Gestul lui Alex i-a impresionat pe toți.

„Alexandru ne-a dovedit că spiritul civic există de la cele mai fragede vârste. Felicitări, Alexandru! Felicitări și părinților tăi care ți-au oferit o astfel de educație!”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/un-copil-de-13-ani-din-craiova-a-gasit-pe-strada-un-portofel-cu-documente-carduri-si-bani-si-a-mers-direct-la-politie-2361911

Ultimă oră

Același autor