10.9 C
Județul Dolj
26 aprilie, 2024

Un tânăr beat și fără permis de conducere a furat o mașină din fața unui bar

Un tânăr în stare avansată de ebrietate a furat o mașină din fața unui bar dintr-o localitate din județul Dolj. Polițiștii l-au găsit pe bărbat și au aflat că acesta nu are permis de conducere.

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Polițiștii din cadrul Secției nr.4 Poliție Rurală Coșoveni au fost sesizați de un tânăr, din comuna Teasc, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul parcat în fața unui bar din localitate.

Ulterior, polițiștii au găsit mașina și un tânăr de 25 de ani, în afara părții carosabile a D.N. 55, tot în comuna Teasc. Bărbatul bănuit de furtul autoturismului era singur în autoturism. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit ca bărbatul nu posedă permis de conducere. El a fost dus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Sursa: https://jurnalul.ro/stiri/locale/tanar-beat-fara-permis-furat-masina-bar-924933.html

Ultimă oră

Același autor