21.4 C
Județul Dolj
4 mai, 2024

Accident grav pe DN6 | Un drumar a murit, după ce a fost spulberat de un camion

Un drumar a murit spulberat de un camion pe un drum național din Dolj. Camerele de supraveghere surprind momentul în care camionul lovește mașina angajaților de la drumuri, deși exista avertisment că se lucrează acolo.

Incidentul a avut loc miercuri după-amiaza, pe DN6, n localitatea Răcarii de Sus, județul Dolj.

Un camion a lovit din plin mașina

lor respectivi, iar din păcate, o persoană a murit.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea imagini de la locul accidentului.

Drumarul care se afla în mașină alături de cel mort în impact a fost transportat de urgență la spital. Traficul pe DN6 a fost blocat în zona în care a avut loc tragedia.

”Potrivit IPJ Dolj, un bărbat de 68 de ani, cetățean bulgar, în timp ce conducea un TIR pe DN 6, în localitatea Răcarii de Sus, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune față-spate cu o autoutilitară pe care a proiectat-o în două persoane, o femeie de 45 de ani și un bărbat de 54 de ani, ce efectuau lucrări de întreținere a carosabilului, pe banda 1.

Recomandare din top articole

În urma impactului, o persoană a murit, iar cealaltă a fost rănită.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, transmit polițiștii, notează Mediafax.

Sursa: https://www.antena3.ro/emisiuni/decisiv/accident-dn6-dolj-muncitor-spulberat-de-camion-707881.html

Ultimă oră

Același autor