17 C
Județul Dolj
7 mai, 2024

Ucigașul Melisei își află pedeapsa pentru crima comisă la Grădina Botanică din Craiova. Le-a spus judecătorilor că nu suporta să vadă oameni fericiți

Tensiune uriașă la procesul în care este judecat ucigașul Melisei, eleva de 14 ani omorâtă cu cuțitul, anul trecut, la Grădina Botanică din Craiova de un elev la un liceu militar, care nu o cunoștea în prealabil pe victimă.

Instanța de judecată este așteptată se pronunțe, astăzi, sentința.

Părinții Melisei vor

maximă pentru ucigașul fiicei lor.

„Vom afla câți ani de închisoare va primi elevul de la liceul militar, care a comis vara trecută această oribilă crimă. Procurorii au stabilit că elevul a plecat de acasă în ziua crimei cu gândul de a ucide.

În timpul procesului, părinții Melisei au trăit momente cumplite, la doi pași de cel care le-a omorât copilul și au aflat de la acesta de ce a comis crima. Acuzatul le-a spus magistraților că, într-adevăr, nu-i cunoștea nici pe Melisa, nici pe prietenul acesteia, pe care, de asemenea, l-a înjunghiat, punându-i viața în pericol.

Recomandare din top articole

Ucigașul a spus că i-a văzut pe cei doi că „erau fericiți și râdeau”, în vreme ce el se simțea într-o stare proastă. Incapacitatea de a accepta fericirea altora l-ar fi împins la crimă, potrivit mărturiei sale. În timpul procesului, s-a aflat și de la cine a primit arma crimei acest tânăr: i-a fost făcută cadou chiar de tatăl său, care este polițist.

La termenele de judecată, zeci de tineri s-au strâns în fața Tribunalului Dolj și au cerut de fiecare dată închisoare pe viață pentru cel care a omorât-o pe Melisa, însă decizia în acest caz aparține magistraților de la Tribunalul Dolj”, a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Loredana Chimoiu.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/ucigas-melia-pedeapsa-crima-gradina-botanica-craiova-708055.html

Ultimă oră

Același autor