16.4 C
Județul Dolj
29 aprilie, 2024

Deşeuri provenite din activitatea unor cabinete veterinare, găsite pe un teren din judeţul Dolj

astăzi, 15:47

Mai multe deşeuri provenite din activitatea unor cabinete medicale veterinare au fost găsite pe un teren din judeţul Dolj, poliţiştii declanşând o anchetă în acest caz.

“La data de 15 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat de către reprezentanţii Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Dolj cu privire la faptul că, pe un câmp din extravilanul localităţii Ghindeni au fost identificate deşeuri provenite din activitate medicală. La faţa locului s-au deplasat lucrători din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu specialişti criminalişti, ocazie cu care au fost identificate 466 de flacoane cu un conţinut lichid de culoare brun-roşcat, lamele pentru analiză, flacoane medicale, dar şi documente medicale ce ar concluziona că provin din activitatea unor cabinete medicale veterinare”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cum au ajuns pe câmp aceste deşeuri medicale.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/deseuri-provenite-din-activitatea-unor-cabinete-veterinare-gasite-pe-un-teren-din-judetul-dolj-1922404715192024041521559565

Ultimă oră

Același autor