22.3 C
Județul Dolj
29 aprilie, 2024

Doi bărbați din Dolj s-au oferit să ducă un bătrân acasă cu mașina, apoi i-au furat banii și l-au abandonat pe un câmp

Doi bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii din Dolj, după ce au furat 25.000 de lei de la un bătrân. Acesta scosese suma respectivă din bancă, iar apoi a fost abordat de cei doi, care s-au oferit să îl ducă acasă cu maşina. Bătrânul a urcat în maşină, iar cei doi i-au luat banii şi l-au abandonat pe un câmp, transmite News.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 90 de ani, din comuna Galicea Mare, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras suma de 25.000 de lei.

Astfel, din cercetările efectuate s-a stabilit că în cursul aceleiaşi zile, bătrânul a retras de la o agenţie bancară, din municipiul Băileşti, suma de 25.000 de lei, ocazie cu care a fost acostat de doi tineri, pe care nu-i cunoştea, care i-ar fi promis că-l vor duce la locuinţa sa din comuna Galicea Mare.

Profitând de starea de vulnerabilitate a bătrânului, cei doi l-au transportat cu un autoturism în afara localităţii Băileşti, unde i-ar fi sustras suma de bani şi l-au abandonat pe un câmp.

În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti au fost identificaţi cei doi tineri, cu vârstele de 18 şi 30 de ani, ambii din municipiul Băileşti, bănuiţi de comiterea faptei, întreaga sumă de bani fiind recuperată şi restituită persoanei vătămate, au afirmat poliţiştii.

Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti pentru luarea unei măsuri preventive.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/doi-barbati-din-dolj-s-au-oferit-sa-duca-un-batran-acasa-cu-masina-apoi-i-au-furat-banii-si-l-au-abandonat-pe-un-camp-2752271

Ultimă oră

Același autor