22.3 C
Județul Dolj
29 aprilie, 2024

Gorj: Femeie şantajată de doi necunoscuţi care au cerut bani pentru a nu distribui pliante cu ea în ipostaze indecente. Suspecţii, prinşi în flagrant când primau banii

TÂRGU JIU

astăzi, 11:57

Un bărbat şi o femeie au fost prinşi în flagrant în timp ce şantajau o femeie din judeţul Gorj, căreia i-au cerut bani pentru a nu distribui pliante cu imagini în care ea apare în ipostaze indecente. Femeia s-a adresat Poliţiei, cei doi fiind prinşi în flagrant în timp ce primeau 1.500 de lei. Suspecţii au fost reţinuţi.

Femeia, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost contactată întâi, prin intermediul unei aplicaţii telefonice, în 8 aprilie, de către o persoană necunoscută, care i-a comunicat că are fotografii în care ea apare în ipostaze indecente şi că, dacă nu primeşte bani, va distribui pliante cu acele imagini.

Trei zile mai târziu, femeia a fost contactată din nou, cu aceeaşi solicitare. Acela a fost momentul în care ea a mers la Poliţie. Poliţiştii au organizat un flagrant.

”În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, au fost prinşi în flagrant delict un bărbat de 38 de ani, din comuna Mătăsari, şi o femeie de 34 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, care, în noaptea de 16 aprilie a.c., au primit de la persoana vătămată suma de 1.500 de lei, ce a fost percepută de către cei doi în scopul nedivulgării unor fotografii ale persoanei vătămate, în ipostaze indecente. Suma de bani şi telefoanele folosite la săvârşirea faptei au fost ridicate de poliţişti, cu ocazia prinderii în flagrant delict, în scopul continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale”, informează, marţi, Poliţia judeţeană Gorj.

Surse judiciare au precizat că femeia nu îi cunoştea pe cei doi, urmând ca ancheta să stabilească de unde aveau aceştia fotografiile cu ea.

Atât bărbatul, cât şi complicea sa au fost reţinuţi pentru 24 ore, sub acuzaţia de şantaj în formă continuată, urmând ca marţi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, procurorul urmând a decide dacă ia alte măsuri preventive în privinţa lor.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/gorj-femeie-santajata-de-doi-necunoscuti-care-au-cerut-bani-pentru-a-nu-distribui-pliante-cu-ea-in-ipostaze-indecente-suspectii-prinsi-in-flagrant-cand-primau-banii-1922405716272024041121560294

Ultimă oră

Același autor