21.2 C
Județul Dolj
29 aprilie, 2024

Imagini sfâșietoare din casa unde cei doi gemeni din Dolj au fost găsiți morți. Mama îi abandonase, iar tatăl muncește în Italia

Publicat: 11/03/2024, 12:51

Moartea celor doi gemeni din comuna doljeană Desa a șocat întreaga comunitate locală.

Micuții, de doar zece ani,

în casa bunicilor, intoxicați cel mai probabil cu monoxid de carbon.

Bunica celor doi se află acum internată în spital, iar starea sa este gravă. Din fericire, bunicul nu a avut probleme de sănătate în urma acestui incident tragic, pentru că a dormit în altă cameră.

Se pare că cei doi copii locuiau cu bunica, după ce aceștia au fost părăsiți de mamă când erau foarte mici, iar tatăl era plecat în străinătate, la muncă, arată

. Primele informații arată că tragedia s-a produs din cauza intoxicației cu monoxid de carbon.

Comunitatea locală, îndurerată

Imaginile din camera celor doi copii arată cât de bine erau îngrijiți micuții. Comunitatea locală este în stare de șoc, iar oamenii îndurerați au aprins lumânări și au lăsat mesaje de adio pe banca în care micuții stăteau când mergeau la școală.

Tragedia a fost descoperită după ce pompierii din cadrul ISU Dolj au fost alertați să intervină la o locuință unde trei persoane, doi copii și un adult, au fost găsite în stare de inconștiență.

La sosirea echipajelor de salvare, care includeau o ambulanță SMURD, un echipaj de stingere și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean, s-au încercat manevre de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, viața celor doi copii nu a putut fi salvată.

„Echipajele ajunse la locul intervenției au început manevrele de resuscitare, dar din nefericire, pentru cei doi copii acestea au fost în zadar”, au transmis reprezentanții ISU Dolj.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

11 Mar, 13:22

Actualitate –

11 Mar, 13:16

11 Mar, 13:06

Ultima oră

11 Mar, 12:58

11 Mar, 12:21

11 Mar, 12:04

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/imagini-sfasietoare-din-casa-unde-cei-doi-gemeni-din-dolj-au-fost-gasiti-morti-mama-ii-abandonase-iar-tatal-munceste-in-italia-20164300

Ultimă oră

Același autor