15.3 C
Județul Dolj
4 mai, 2024

Oana Radu, obligată să deschidă portofelul după divorț! Câți bani are să îi dea lui Cătălin Dobrescu, după ce l-a dat în judecată

După trei ani de relație, Oana Radu și Cătălin Dobrescu au decis să divorțeze, însă nu amiabil, ci cu ceartă și chemări în judecată. Acum artista are de scos bani mulți din buzunar pentru că a pierdut în instanță în fața fostului partener.

24 apr. 2024, 22:35

Despărțirea dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu nu a fost una pașnică, separându-se cu scandal și „cu ajutorul” instanței de judecată. Cântăreața i-a deschis trei procese fostului partener, însă într-unul dintre procese a pierdut deja și are să îi plătească antrenorului de fitness o sumă de bani importantă.

Oana Radu, obligată să deschidă portofelul după divorț

Oana Radu a fost cea care a apelat la ajutorul oamenilor legii după divorț și i-a deschis fostului soț trei procese. Unul dintre ele are ca obiect partajul de bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial, al doilea proces are ca obiect sechestrul judiciar, iar al treilea proces are ca obiect excluderea asociatului.

După separarea de Cătălin Dobrescu, Oana Radu a decis să își ia bunurile ce i se cuvin înapoi, însă instanța de judecată nu i-a dat câștig de cauză într-unul dintre procese, iar acum este nevoită să plătească.

În data de 23 aprilie a avut loc un nou termen în cadrul procesului ce are ca obiect sechestrul judiciar, proces în care Oana Radu are calitatea de reclamant, în timp ce fostul ei soț are calitatea de pârât. Timp de o lună, procesul s-a tot amânat, însă judecătorii au dat recent verdictul, nefavorabil, din păcate, pentru cântăreață.

Magistrații au respins cererea Oanei Radu, aceea de a aplica sechestru judiciar lui Cătălin Dobrescu. De asemenea, artista este obligată să-i plătească fostului partener și suma de 2.000 de lei, bani ce reprezintă cheltuielile de judecată. Chiar dacă verdictul magistraților a fost în defavoarea ei, Oana Radu mai are o șansă. Cântăreața are dreptul să facă apel în maxim cinci zile de la pronunțarea deciziei.

„Respinge cererea. Obligă reclamanta să plătească pârâtului Dobrescu Cătălin Elvis suma de 2.000 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Cu drept de apel, care se va depune la Tribunalul Dolj, în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată astăzi, 23.04.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Oana Radu a mărturisit că, mult timp după divorț, s-a temut de fostul partener, mai ales că acesta a amenințat-o în repetate rânduri. Acum artista și-a găsit puterea să vorbească despre toate lucrurile prin care a trecut și să își vadă de viață, în ciuda celui care i-a jurat iubire veșnică.

„Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit. Mi-am dat seama că nu sunt singură și mi-am dat seama că mă pot folosi de treaba asta, pentru că sunt persoană publică și pot să cer ajutorul, că nu este nimeni mai presus de nimeni în țara asta, mai presus de lege. Am crezut că o să putem rezolva chestiile astea între noi”, a declarat Oana Radu, la Xtra Night Show.

Sursa: https://www.romaniatv.net/oana-radu-obligata-sa-deschida-portofelul-dupa-divort-cati-bani-are-sa-ii-dea-lui-catalin-dobrescu-dupa-ce-l-a-dat-in-judecata_8266744.html

Ultimă oră

Același autor