20.3 C
Județul Dolj
4 mai, 2024

Oana Radu pierde prima bătălie în procesul cu fostul soț. Câți bani trebuie să-i dea artista lui Cătălin Dobrescu

Oana Radu i-a deschis nu mai puțin de trei procese lui Cătălin Dobrescu însă, din păcate, artista a pierdut recent prima bătălie cu fostul soț.

24 apr. 2024, 22:56

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au intrat într-un conflict care a intrat în atenția lumii mondene, dar și a tribunalului. Artista i-a adus lui Cătălin Dobrescu mai multe acuzații, pe rețelele de socializare. După ce au divorțat de comun acord, Oana s-a hotărât să îi deschidă fostului soț nu mai puțin de trei procese la tribunal.

Oana Radu, înfrântă de Cătălin Dobrescu la termenul de judecată

După divorțul amiabil dintre cei doi, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, ajungând în instanță. Oana a ales să își facă dreptate în fața judecătorilor, însă, ultimul termen a venit cu o înfrângere pentru artistă.

Marți, 23 aprilie, a avut loc un nou termen ce a avut ca obiect sechestrul judiciar. Oana Radu a avut calitatea de reclamant, în timp ce fostul ei soț, Cătălin Dobrescu, are calitatea de pârât. Procesul a fost amânat timp de o lună, însă, odată cu verdictul, cântăreața a ieșit în defavoare.

Magistrații au respins cererea Oanei Radu, și anume, aceea de a-i pune sechestru judiciar lui Cătălin Dobrescu.

Mai mult decât atât, cântăreața a fost obligată să îi plătească fostului soț o sumă de 200 de lei, bani pentru cheltuielile de judecată.

„Respinge cererea. Obligă reclamanta să plătească pârâtului Dobrescu Cătălin Elvis suma de 2.000 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Cu drept de apel, care se va depune la Tribunalul Dolj, în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată astăzi, 23.04.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată, în cazul procesului deschis de Oana Radu.

Cu toate că decizia instanței este definitivă, vedeta încă mai are posibilitatea de a face apel în termen de cinci zile, în cazul în care consideră că drepturile sale nu au fost respectate.

Sursa: https://www.romaniatv.net/oana-radu-pierde-prima-batalie-in-procesul-cu-fostul-sot-cati-bani-trebuie-sa-i-dea-artista-lui-catalin-dobrescu_8266855.html

Ultimă oră

Același autor