16.4 C
Județul Dolj
30 aprilie, 2024

UPDATE – Explozie neurmată de incendiu într-un bloc din municipiul Craiova / O parte a etajului întâi s-a prăbuşit, o femeie fiind prinsă sub dărâmături / A fost declarat decesul / Trei victime, la spital

astăzi, 22:29

O explozie neurmată de incendiu s-a produs, miercuri seară, într-un bloc din municipiul Craiova, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie.

ISU Dolj anunţă că încă o persoană a fost transportată la spital. Toate cele trei victime sunt conştiente, iar una a suferit atac de panică.

ISU Dolj anunţă că la femeie extrasă de sub dărâmături o fost declarat decesul, iar două persoane au fost transportate la spital.

ŞTRIE INIŢIALĂ:

ISU Dolj anunţă, miercuri seară, o explozie neurmată de incendiu într-un bloc din municipiul Craiova.

”În urma evenimentului, s-a prăbuşit o parte a etajului 1. Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului”, a transmis, miercuri seaăr, ISU Dolj.

Din primele informaţii, în urma deflagraţiei 3 persoane sunt afectate, dintre care 1 este inconştientă .

Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/update-explozie-neurmata-de-incendiu-intr-un-bloc-din-municipiul-craiova-o-parte-a-etajului-intai-s-a-prabusit-o-femeie-fiind-prinsa-sub-daramaturi-a-fost-declarat-decesul-trei-victime-la-spital-1922402917002024042221562122

Ultimă oră

Același autor