20.3 C
Județul Dolj
4 mai, 2024

UPDATE- Incendiu la sediul unei primării din Dolj / Focul se manifestă la acoperişul clădirii pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi / Planşeul s-a prăbuşit în două camere – FOTO

luni, 11:50

Un incendiu s-a produs luni, la sediul unei primării din judeţul Dolj, iar focul se manifestă la acoperişul clădirii, pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi.

– Reprezentanţii ISU Dolj au adăugat că au fost scoase din clădire bunuri de la etajul 1 şi de la parter. De asemenea, planşeul de la etajul 1 s-a prăbuşit în două camere. Pompierii au reuşit localizarea incendiului şi intervin pentru stingerea focului.

ŞTIREA INIŢIALĂ

– Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au anunţat că pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la sediul Primăriei Pleşoi.

La faţa locului s-au deplasat patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înălţime, un echipaj SMURD. Focul se manifestă la acoperişul construcţiei, pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi, existând riscul de propagare la etajul 1.

Nu au fost înregistrate victime, au mai precizat pompierii.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/update-incendiu-la-sediul-unei-primarii-din-dolj-focul-se-manifesta-la-acoperisul-cladirii-pe-o-suprafata-de-150-de-metri-patrati-planseul-s-a-prabusit-in-doua-camere-foto-1922405022002024041121566692

Ultimă oră

Același autor