16.4 C
Județul Dolj
29 aprilie, 2024

UPDATE – Incendiu puternic la acoperişul unei societăţi comerciale din Craiova/ Focul se manifestă pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi/ O femeie s-a intoxicat cu fum, primind îngrijiri medicale – FOTO, VIDEO

astăzi, 17:29

Un incendiu puternic a izbucnit, luni după-amiază, la acoperişul unei societăţi comerciale din Craiova, focul manifestându-se pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi. Incendiul a fost localizat. O femeie a fost intoxicată cu fum şi primeşte îngrijiri medicale de la echipajul SMURD.

– Potrivit ISU Dolj, incendiul este localizat şi se lucrează la lichidarea acestuia.

O femeie a suferit o intoxicaţie cu fum şi i se administrează oxigen în ambulanţa SMURD, la locul incendiului.

ŞTIREA INIŢIALĂ

– Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au anunţat că pompierii intervin în Parcul Romanescu din Craiova cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei societăţi comerciale.

“Forţele de intervenţie au fost suplimentate cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, şi o ambulanţă SMURD. Ajunşi la locul intervenţiei, pompierii au constatat că incendiul se manifestă cu violenţă pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi la acoperiş”, au declarat pompierii.

Ei au precizat că nu sunt persoane rănite.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/update-incendiu-puternic-acoperisul-unei-societati-comerciale-craiova-focul-manifesta-suprafata-400-metri-patrati-femeie-s-intoxicat-fum-primind-ingrijiri-medicale-foto-video-1922402915002024041721559636

Ultimă oră

Același autor