13.1 C
Județul Dolj
26 aprilie, 2024

Videoclip viral. Un tânăr din Dolj s-a urcat pe mașina poliției, apoi a postat imaginile pe TikTok . Este căutat de oamenii legii

Publicat: 15/10/2022, 14:59

Un individ s-a urcat pe o autospecială a Poliției Române și a postat imaginile pe o rețea de socializare. Imediat, postarea bărbatului s-a viralizat, și a fost vizualizată inclusiv de polițiștii care conduc mașina respectivă. Tânărul riscă să se aleagă cu dosar penal.

Pe imagini se vede un tânăr care stă cu picioarele pe plafonul mașinii chiar lângă girofarul autospecialei. Stă câteva secunde cu brațele în lateral , apoi coboară pe parbriz și alunecă pe acesta pentru a se da jos de pe autoturism.

“La data de 15 octombrie a.c, ca urmare a apariției unor imagini pe rețea de socializare, în care un bărbat este urcat pe o autospecială de poliție, polițiștii doljeni s-au sesizat din oficiu, fiind efectuate verificări pentru stabilirea situației de fapt. Din primele verificari, s-a stabilit că, în cursul zilei de ieri, autospeciala a fost predată reprezentaților unui service auto autorizat, din Craiova, pentru remedierea unor defecțiuni tehnice”, a declarat Mihaela Sadoveanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Verificarile sunt continuate de polițiști în vederea identificării bărbatului în cauză și luării măsurilor legale care se impun. Individul riscă acum să se aleagă cu dosar penal.

Dans pe mașina de poliție

Gestul tânărului din Dolj nu este unul în premieră.

Incidentul a avut loc în localitatea Tâmboești din Vrancea, iar cei doi au profitat de faptul că oamenii legii nu erau prin preajmă și au și postat imaginile pe internet. În scurt timp, adolescenții au fost identificați de poliție și au fost cercetați într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Georgiana Stănescu este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din Craiova. În perioada 2005-2008 a fost corespondent Prima TV în judetele Dolj și Olt, iar din anul 2008 a fost corespondent al postului Realitatea TV. În anul

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Marius Tucă Show –

21 Mar, 01:16

Știri externe –

21 Mar, 00:59

Actualitate –

21 Mar, 00:42

Ultima oră

Știri –

21 Mar, 00:19

Sport –

21 Mar, 00:09

20 Mar, 23:46

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/videoclip-viral-un-tanar-din-dolj-s-a-urcat-pe-masina-politiei-apoi-a-postat-imaginile-pe-tiktok-este-cautat-de-oamenii-legii-19856436

Ultimă oră

Același autor