22 C
Județul Dolj
27 aprilie, 2024

Adrian Mititelu, cercetat penal după ce ar fi bătut un avocat, în plină stradă

Publicat la 17 februarie 2024, 13:22

Adrian Mititelu, cercetat penal. Sursa foto: Captura video

Adrian Mititelu, proprietarul FCU, și un membru al echipei sale sunt învinuiți de către un avocat din Dolj că l-au atacat pe stradă, în centrul municipiului Craiova.

Adrian Mititelu l-ar fi bătut în plină stradă pe avocat și a fost ajutat de liderul galeriei, Gabi Blondu. Acesta din urmă l-a luat și el la pumni pe avocat.

Totul ar fi pornit de la niște insulte adresate de avocat fiului patronul FCU Craiova.

Adrian Mititelu, acuzat că a bătut un avocat doljean

„În cursul zilei de ieri, 16 februarie, în jurul orei 10.57, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Sf. Dumitru, din municipiul Craiova, ar fi fost agresat de două persoane de sex masculine”, transmite IPJ Dolj.

Conform informațiilor furnizate, forțele de poliție s-au deplasat la locul incidentului, unde au constatat că în cadrul unui conflict spontan, un bărbat în vârstă de 49 de ani, avocat, ar fi fost amenințat cu violență și apoi agresat în zona feței de către un bărbat de 56 de ani din municipiul Craiova.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și amenințare, desfășurându-se activități pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au mai transmis reprezentanții IPJ Dolj.

„M-a lovit cu palma și m-a scuipat”

Bogdan Florea, avocatul, a relatat la Poliție că, în timp ce se afla în fața clubului

, Mititelu s-a apropiat de el și a început să-l provoace.

Potrivit declarațiilor avocatului, Adrian Mititelu l-ar fi insultat și l-ar fi lovit, distrugându-i ochelarii în timpul agresiunii. De asemenea, în incident ar fi intervenit și Gabi Blondu, liderul galeriei, care l-ar fi agresat și el.

„ M-a lovit de două ori cu palma peste față, m-a scuipat, mi-a luat ochelarii și mi-a spart în cap. M-a lovit cu piciorul.

Cred că unul din apropiații dumnealui, nici nu mai știu pentru că s-au desfășurat evenimentele foarte repede, domnul Târcă, Gabi Blondu știu că i se spune”, a declarat avocatul pentru

Avocatul bătut spune că nu era apropiatul patronului FCU Craiova, ci doar se cunoșteau. Acesta a declarat și că nu îl cunoaște personal pe

, ci doar o dată s-au salutat.

Cum se apăra Adrian Mititelu

În replică, patronul FCU Craiova a ținut să-și expună punctul de vedere, menționând că e mai vulcanic din fire și era supărat pentru că avocatul i-a jignit familia.

„ Eu sunt mai vulcanic din fire și am strigat spre el, eram supărat pentru că mi-a jignit familia. S-a luat de Adiță pe Facebook, cu niște mesaje foarte urâte. I-am reproșat că mi-a jignit familia.

I-am spus cum m-am purtat eu cu el și cu familia lui și cum m-a răsplătit el. Eu sunt oltean și am gura mare, dar vă jur că nu l-am atins. Nici vorbă de bătaie, nici vorbă de pumni sau de altercație. El venea spre mine și spunea că nu e adevărat, că nu l-a jignit pe Adiță, în timp ce eu dădeam să scot telefonul și să-i arăt mesajele.

Când s-a apropiat prea mult l-am împins puțin să se îndepărteze, dar nici măcar nu pot să spun că a fost o îmbrânceală. Vă dau cuvântul meu de onoare că nu a fost vorba de o bătaie sau altceva!

Cineva din club a ieșit la un moment dat și s-a băgat între noi. Înțeleg că a făcut plângere la poliție, dar nu stau acum să discut toate inepțiile unora sau altora”, a declarat Adrian Mititelu, pentru

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/adrian-mititelu-cercetat-penal-bataie-avocat-craiova.html

Ultimă oră

Același autor