19.5 C
Județul Dolj
27 aprilie, 2024

AUR o acuză pe Lia Olguţa Vasilescu că a dat ordinul către jandarmi să blocheze simpatizanţii Alianţei pentru Unirea Românilor la o conferinţă de presă susţinută în faţa Primăriei din Craiova – VIDEO

astăzi, 15:01

Alianţa pentru Unirea Românilor a organizat, miercuri, o conferinţă de presă în faţa Primăriei din Craiova, pentru a lansa candidaţii la alegerile locale. „Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, şi-a prelungit concediul, dar a avut grijă să dea ordin pe unitate şi să oblige angajaţii primăriei, plătiţi din bani publici, să protesteze împotriva AUR”, mai spune comunicatul de presă al partidului. Sursa citată mai spune că o manifestaţie electorală paşnică şi firească pentru orice partid politic a fost transformată într-un adevărat circ, simpatizanţii AUR fiind blocaţi de jandarmii care au înconjurat primăria la ordinele edilului Olguţa Vasilescu. „Mulţi dintre protestatari, angajaţi la stat, au fost forţaţi să boicoteze AUR pentru a nu îşi pierde locul de muncă”, mai susţin reprezentanţii formaţiunii.

„Disperarea e mare aici, la Craiova, unde mafia şi „La Famiglia” s-au reunit în familia Vasilescu-Manda. Au trimis instigatori în rândurile noastre, cu portavoci, plătiţi din banii primăriei, ca să facă deranj. Au încercat să ne trimită tot felul de intruşi în rândurile noastre ca să deturneze această conferinţă de presă, ca să deturneze partidul AUR în Dolj, să ne preia PSD. Nu suntem de preluat. PSD şi-a bătut joc de 34 de ani şi de România, şi de Dolj, şi de Craiova. Ei au fost la conducere în acest judeţ! Îşi bat joc de nişte oameni amărâţi, le-au dat câte o sute de lei ca să ne strice lansarea candidatului nostru, singurul care se poate bate cu Lia Olguţa Vasilescu. Nu îţi merge, Olguţa, noi nu suntem vânzători! Te doare că avem singurul candidat care nu este în buzunarul tău şi nu este controlat de tine! Te doare că în Consiliul Local sunt voci care ţi se împotrivesc! Te doare că nu e dictatură şi unanimitate cum îşi plăcea ţie în Partidul Unic Comasat”, a declarat preşedintele AUR, George Simion,la conferinţa de presă, potrivit sursei menţionate.

Candidatul AUR la primăria Municipiului Craiova, Marian Vasile, cu o experienţă vastă în administraţia publică, se va lupta cu mafia PSD din judeţ, fiind principalul contracandidat al Liei Olguţa Vasilescu, cea care a transformat oraşul într-o discotecă, fără a ţine cont de nevoile reale ale craiovenilor.

„Nu credeam că după 16 ani de activitate în Consiliul Local Craiova o să fiu nevoit să trec de o barieră de jandarmi, să îmi fie ruptă cămaşa ca să ajung aici. De asta candidez. O să vedeţi în jurul nostru, la AUR Craiova, oameni competenţi, care au dat dovadă că au făcut ceva în viaţă, profesori, mici antreprenori, de asta am decis să candidez. Pentru că acum e condusă Craiova de o familie de baroni. Ca să îşi păstreze privilegiile i-a adus pe aceşti craioveni, pe care îi respect, au fost aduşi aici doar pentru ca unii să îşi păstreze privilegiile. O să fie o campanie grea, mă voi lupta până la ultima picătură de sânge pentru a transforma Craiova în ce trebuie să fie: inima vibrantă a Olteniei”, a susţinut Marian Vasile în faţa simpatizanţilor AUR.

Deputatul Ringo Dămureanu va fi candidatul AUR la Consiliul Judeţean.

„Provin dintr-un sat care a existat de-a lungul deceniilor datorită unui sistem de irigaţii pe care sistemul PSD l-a distrus şi nu l-a mai refăcut de 33 de ani. Avem nevoie de investiţii în agricultură, avem nevoie să ne punem pe picioare forţa de muncă, de reindustrializare. Trăim într-un judeţ unde nici măcar copiii nu sunt bine primiţi. Din 2016 cer autorităţilor locale ca aceşti copii să aibă acces gratuit în muzee. Nu există nimic în interesul cetăţenilor. Dar vedem cum sunt aruncaţi pe geam milione de euro. Vedem cum Olguţa Vasilescu aruncă sute de apartamente pentru tineri pe geam din bani publici, plătind anual distracţie şi petreceri doar ca să îşi alimenteze cultul personalităţii. Vedem cum şi la Consiliul Judeţean se aruncă milioane de euro pentru doar 24 de microbuze, peste 7 milioane de euro, când noi am venit aici cu 20 de microbuze şcolare AUR şi pe care au refuzat să le primească gratuit”, a declarat Ringo Dămureanu, în conferinţa de presă, potrivit sursei menţionate.

Sursa: https://www.news.ro/politic-intern/aur-o-acuza-pe-lia-olguta-vasilescu-ca-a-dat-ordinul-catre-jandarmi-sa-blocheze-simpatizantii-aliantei-pentru-unirea-romanilor-la-o-conferinta-de-presa-sustinuta-in-fata-primariei-din-craiova-video-1922400120372024031521530086

Ultimă oră

Același autor