9.5 C
Județul Dolj
27 aprilie, 2024

Managerul Spitalului de Neuropsihiatrie „Poiana Mare” din Dolj, mort la pescuit. Barca în care se afla s-a răsturnat în Dunăre

Claudiu Buzatu (42 de ani), directorul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare din județul Dolj, a murit, sâmbătă, după ce barca în care se afla la pescuit s-a răsturnat în Dunăre. Tragedia s-a produs în dreptul localității Desa din județul Dolj.

15 ian. 2022, 20:05

Claudiu Buzatu s-a răsturnat cu barca în Dunăre împreună cu un alt bărbat. Partenerul lui de pescuit a scăpat cu viaţă şi a fost transportat la spital.

Claudiu Buzatu s-a răsturnat cu barca în Dunăre

„ În cursul acestei zile, polițiștii Postului de Transporturi Navale Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că, pe fluviul Dunărea, în dreptul localității Desa, o barcă de pescuit s-ar fi răsturnat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că, în eveniment a fost implicată o barcă de pescuit sportiv, în care se aflau doi bărbați de 40 și 42 de ani, ambii din județul Dolj și care s-ar fi răsturnat, cele două persoane fiind aduse la mal de un alt bărbat ce se afla și acesta la pescuit. În urma evenimentului, bărbatul de 42 de ani a decedat ”, transmite IPJ Dolj.

Citeste si

Reprezentanţii ISU au precizat că Buzatu era în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Claudiu Buzatu a fost şi viceprimar în Poiana Mare timp de două mandate.

Sursa: https://www.romaniatv.net/managerul-spitalului-de-neuropsihiatrie-poiana-mare-din-dolj-mort-la-pescuit-barca-in-care-se-afla-s-a-rasturnat-in-dunare_6150958.html

Ultimă oră

Același autor