22 C
Județul Dolj
27 aprilie, 2024

Tatăl Melisei, fata ucisă în Grădina Botanică din Craiova, după ce criminalul a cerut schimbarea încadrării juridice: În momentul când îl văd, am o repulsie

12.03.2024 08:21

foto colaj KanalD

Părinții Melisei, fata ucisă în Grădina Botanică din Craiova, au făcut mai multe declarații după ce criminalul a cerut schimbarea încadrării juridice.

Părinții Melisei, fata ucisă în Grădina Botanică din Craiova, sunt revoltați de faptul că tânărul care i-a înjunghiat pe Emi și pe Melis cere acum schimbarea încadrării juridice în dosarul în care este judecat pentru omor calificat. Tribunalul Dolj urmează să ia o decizie în această privinţă la termenul următor, care va avea loc pe 26 martie.

Tatăl și mama fetei ucise cer ca individul să fie închis pe viață.

„Mă aşteptam să ceară orice. Din acea zi, nu am fost capabil să îmi găsesc cuvintele şi să spun ceea ce este în sufletul nostru, în familie. În momentul când îl văd, am o repulsie”, a mărturisit Flavius Lungu, tatăl Melisei.

Mama Melisei: A plecat de acasă cu gândul, supărat, să ucidă

De cealaltă parte, mama Melisei spune că există mai multe dovezi care arată că tânărul și-a planificat crima.

„A plecat de acasă cu gândul, supărat, să ucidă. A avut toate probele… Tricoul, cuţitul, masca, mănuşile. Cum poţi să pleci pe stradă? Şi a zis că a vrut doar să îi sperie”, a spus Ana Maria Lungu, mama Melisei.

Reamintim că în data de 27 iunie 2023, Melis, o fată în vârstă de 14 ani, şi Emi, un tânăr în vârstă de 20 de ani, au fost atacaţi cu cuţitul de un tânăr, elev la Liceul Militar, în Grădina Botanică din Craiova. Deși Melis a reușit atunci să sune la 112, ea nu a mai putu fi salvată. Potrivit procurorilor, adolescentul de 17 ani și-a premeditat gestul, dar nu o cunoștea pe victimă. El le-ar spus oamenilor legii că a plecat de acasă cu gândul de a ucide pe cineva și i-a ales pe cei doi pentru că „nu suporta să vadă oameni fericiți”.

12 Martie 2024, 08:30

Sursa: https://www.dcnews.ro/tatal-melisei-fata-ucisa-in-gradina-botanica-din-craiova-dupa-ce-criminalul-a-cerut-schimbarea-incadrarii-juridice-in-momentul-cand-il-vad-am-o-repulsie_952159.html

Ultimă oră

Același autor